Veckoutmaning no. 2

Har ju varit dålig med att uppdatera hur denna veckas utmaning går och det är väl mest på grund av tidsbrist och för att jag helt enkelt skäms. Petra skrev i sin blogg och frågade hur det gick. Det går. Men det är mentalt jobbigt den här veckan. Kan väl inte säga att det går käpprätt åt helvete, men det kunde ju ha gått bättre om vi säger så. Sen i tisdags har jag missat en dag av armhävningar men ätit efter 19.00 två gånger. Första gången var ju som sagt första dagen (bra start!) men eftersom jag åt turkisk yoghurt med jordgubbar och nötter (inte direkt enligt överenskommelsen) så känns det åtminstone bättre än ett par mackor, en påse godis eller en skål pasta, och andra gången var igår. Har ledig helg (händer var tredje vecka) och middagen var inom ramen för utsatt tid men sen kom Alexander med choklad och jag åt ett par rutor utan att ens tänka tanken på utmaningen. Det var åtminstone inte en hel kaka i alla fall. Efter Petras inlägg så fick jag nyss dåligt samvete och slängde mig ner på trägolvet i klänning, glittrande smycken och nylonstrumpbyxor och gjorde mina armhävningar. La även till situps och en annan magövninng. Känns i magmusklerna nu, men ska nog ändå slänga mig ner för ännu en omgång.

Vill absolut inte skylla på olika saker hit och dit, men det här veckan har varit mentalt utmattande på alla plan och då har jag inte riktigt haft utmaningen i första tanke hela tiden vilket jag borde. Nästa vecka får, för min del, bli en extra utmaning att försöka få med tanken på utmaningen i allting jag gör. Och träna mer. Träningen har också varit halvdan. Startade starkt i veckan men sen rann det ut i sanden..

Övervann åtminstone mitt sötsug härom kvällen. Var så sötsugen att jag ville äta ALLT. Winerpecan, smågodis, choklad, kanelbullar, maränger, glass, ja, ni förstår galoppen, men jag höll tassarna borta. Någon som har tips på något man kan äta utan att få dåligt samvete när man är så där sötsugen att man vill hänga sig själv? Hit me with your best shot.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar