Venice beach, middagsdejt och shopping


Hej finisar!
Hoppas ni hade en lika strålande måndag som jag har haft.

Plockade upp en cykel imorse och cyklade till Venice. Älskar att dom finns överallt här och så skannar man bara cykeln i Uber (eller den app som cykeln kräver) och sen lämnar man den där man vill när man är klar. Eller så kan man hyra såna här fräsiga cyklar ovan för en hel dag om man önskar. Jag själv tycker att det är smidigare att få lämna cykeln där jag vill.Och Venice då, vilket ställe! Är betydligt mer förälskad i Venice än Santa Monica. Promenerade längst men promenaden men tog mig även uppåt och inåt i Venice. Vilka hus det finns!Promenerade och shoppade lite. Är i väldigt behov av att uppdatera min garderob inför NYC och Sverige då det är betydligt kallare där än här och jag har mestadels sommarkläder anpassade för Asien.

Sedan promenerade jag från Venice tillbaka till Santa Monica. Lämnade alltså cykeln någonstans i Venice.


Kom tillbaka till mitt hostel men kände att jag ville röra (mer) på mig. Så frågade snällt om en yogamatta på mitt hostel, låste in mig i ett rum och rev av ett pass.

10 minuter hopprep
50 burpees
10 minuter hopprep

3 varv med gummiband
10 Mid-Back Row
10 biceps curl

3 varv
10 sit-ups
10 russian twister
10 hip raises
20 sek plankan

Behöver inte vara så avancerat alla gånger.


Sedan kastade jag mig i duschen för att svida om.Slängde på mig örhängen så väl som klackar och tog ut mig själv på middag. I min nya klänning. Frågade Tomas där hemma vad han tyckte om den innan jag köpte den, han sa att jag såg ut som en tant, men gillade den alldeles för mycket för att lyssna på honom.Åt en kålsallad med burrata. Är helt frälst i sallader just nu, och något som dom använder ofta i sallad här (dock inte i denna) är blå mögelost och det är så gott! Aldrig riktigt tänkt på att man kan ha det i sallad? Jag äter det bara med pepparkakor, haha.


Och nu är jag hemma igen, redo för sängen. Imorgon tänkte jag cykla till Malibu. Sen är det dags för NYC. Och min födelsedag! Så peppad.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar