Vi är ovänner du och jag, nyårsafton.

Att fira nyår nykter kan vara det värsta jag har gjort. Kvällen började bra. Trevliga människor och fantastisk mat (tusen tack igen!). Sedan urartade det i bråk. Hej vilt. Och vi var tre personer av ett relativt stort sällskap sim fick skåla in det nya året tillsammans. Och medans alla förlovade sig, kärleksförklade sin partner eller hånglade (eller helt enkelt kysstes) så fick jag en puss på kinden?

Ska tvåtusen tretton börja med tårar? Tårar och insikt? När börjar det jag drömmer om? Tydligen inte 2013.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

petra
,
Sandra! Jag tycker du är GRYM som firade nyår nykter! Jag vill med! Joinar nog ditt nykterhets race! Tycker det är så fucking jävla asgrymt att inte svina, få minnesluckor och se förjäklig ut på småtimmarna! Wooop woop för dej!!!!! 2013 kommer bli ett GRYMT år även för dej ! BÄSTA!
Ellen,
har en fototävling i min blogg just nu, skulle vara kul om du var med! http://kitchies.blogg.se/2013/january/tavling-basta-nyarsbilden.html#comment Kram :)
kitchies.blogg.se