Vi hade tur med vädret

Är så trött idag. Det är så värt att vara trött efter att ha upplevt gårdagen, men hela kroppen skriker efter sömn. Det blev inte ens sent igår men antar att det är all den friska luften som tröttar ut en.
Vi började dagen på Kutterkonfekt - Marsipangården där vi satt i någon timma eller två och njöt i solen. Vi åt deras magiska våfflor, skrattade och njöt av varandras sällskap. Världens mysigaste café. Vill man inte ha våfflor så kan man istället avnjuta deras kakbuffé. Eller varför inte både och? Utegården känns som om att sitta i någons trädgård, så mysigt!
Efter det så åkte vi till Trosa Havsbad och låg på klipporna tills regnet kom och jagade bort oss.
När regnet kom så åkte vi till Trosa Äventyrsgolv och tre av oss spelade minigolf. Jag är alldeles för dålig förlorare för att delta i såna aktiviteter om kvällen ska fortsätta med en god stämning så stod över, haha. Så mysig minigolfbana. Det syns ju inte på bilden men krokodilerna rörde på sig. Fanns en flottbro som man skulle ta sig över också genom att dra flotten med rep.
Sen avslutade vi kvällen med middag på Fina Fisken. Åt den godaste pizzan som jag någonsin ätit; gravad och sotad oxfilé, marconamandel, tryffelpeccorino och örter. Till varmrätt så åt jag fish and chips från barnmenyn och avslutade med jordgubbar, vaniljglass, fläder och puffat vete. Blev inte så många bilder under kvällens gång vilket bara betyder att vi hade för trevligt för att fotografera. Bra betyg! Behöver fler såna här onsdagar mitt i veckan.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer