Vilken dag!

Wow, alltså.. det här med semester. Har aldrig förstått storheten med det, men nu, nu när jag är äldre och visare, vilke grej! Jag vill alltid ha semster.
Okej, så jag var på stranden redan klockan 8.20. Det var jag och en annan kvinna där. Njöt av lugnet. Det enda som hördes var vågorna som skvalpade och mina egna andetag. Låg där och bara.. låg. Tänkte knappt. Bara existerade. Och njöt.

Hermella sa att hon skulle komma vi tio, men eftersom jag är van av att ha vänner med barn så visste jag att det inte fanns en chans att hon skulle komma klockan tio, haha. Och mycket riktigt så slog klockan tio och ingen Hermis. Men klockan 11! Klockan 11 så kom Hermella med sin charmör till son. Önskar nästan att jag var 2 år gammal så att jag skulle vara tonåring samtidigt som honom så att jag kunde få chans på honom, haha. Han kommer bli en hunk när han blir äldre.

Jag låg på stranden i sju timmar.

Sen stack jag hem, kastade i mig mellis (glömde helt bort att äta mellis på stranden) och sen gick jag till gymmet. Körde 50 minuter cardio och sen 30 minuter tabata och Zone (Zone är actics nya pass som är crossfitinspirerande). Älskar verkligen Zone. Kort och intensivt. Och i ens egen takt. Som crossfit fast utan den där härliga lagandan som får en att köra dom där sista repsen som finns men jävligt långt inne.
Och sen, väl hemma, så lagade jag dom mest perfekta pommes som jag gjort. Av gammal potatis. Den började bli lite rynkig och dann, men ack så god. Potatis är verkligen det bästa jag vet. I alla former. Är dock väldigt dålig på att laga det själv men har en kollega som ofta har potatis i matlåda och då brukar jag få äta upp hennes potatis som hon inte orkar, haha. Här ska ingen potatis gå till spillo!

Är så där skönt mosig i kroppen men är fortfarande vaken. Lite senare än igår i alla fall. Tänkte att jag skulle lägga mig i soffan på balkongen och läsa innan läggdags.

Imorgon så ska jag ock Nickan äta frukost på stranden. Hon jobbar natt så då får man passa på att pussla in en dejt, och vad är väl bättre än en frukostdejt? Ska baka bröd och göra bananpannkakor imorgon. Ska det vara picknickfrukost så ska det vara på riktigt.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer