Vilken fantastisk helg!

Vilken fantastisk helg hörrni!I fredags så rivstartade jag helgen med en AW på Vidbynäs medan Hampus spelade ljuva toner. Vi dinerade, pratade, skrattade och njöt av livet.Igår så tränade jag, träffade Nickan en snabbis och shoppade. Njöt av att inte göra någonting alls.Klänning HÄR (adlink)

Brukar hata att prova kläder men igår var jag in och ut i varenda provhytt. Det var så roligt att stå där och spegla mig själv utan att känna det minsta uns av självförakt.


Och idag, idag, vilken dag! Startade dagen med att baka bröd för att sedan riva av ett rejält träningspass i vanlig ordning. Gick hem och avnjöt en lunch på balkongen i solen. Hade hela 22 grader och vindstilla. Det var så pass att man kunde sitta där iförd endast bikini, men det hade jag inte tid för.

Efter lunchen så svidade jag om och åkte hem till Hermella. Vi tog en långpromenad genom skogen och förbi hästarna ned till vattnet. Och sedan avslutade vi med kaffe i solen på hennes altan. Precis vad jag behövde, sol, kärlek och kaffe.


Framför mig så har jag en kort arbetsvecka och min födelsedag! Så peppad på kommande vecka!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar