Vilken kväll!
Blir så glad varje dag som jag kliver av bussen och möts av den här vyn. Så härligt att ha vatten fem minuter hemifrån.

Vilken kväll vi hade igår! Min dejt för kvällen ställde in, eller snarare vi har inte hörts på två dagar så det räknas ju som att ställa in, så gjorde det bästa av kvällen; åt en god middag, tryffelmajo med tryffelsalami och sötotatispommes, i pyjamas på balkongen framför The Killing. Vi åtta blev det för kallt och då flyttade jag in och kollade på Footloose. Är så van att bli stood up att det inte gör så mycket, haha.

Startade dagen med att sova till solskenet väckte mig och sedan åkte jag till gymmet för 40 minuter cardio på precore-maskinen (min nya favoritmaskin!) och sedan körde jag 30 minuter axlar och arm innan jag stack vidare för att teckna ett nytt gymkort. Är så peppad på att träna just nu. Det är så skönt att verkligen ha hittat en balans och att jag endast träna det som jag vill för att jag vill. Jag mår inte längre dåligt om ett träningspass endast blir 30 minuter cardio bara för att jag inte kände för mer medan andra dagar så kan jag känna för 80 minuter cardio eller ett flåsigt crossfitpass. Det finns liksom inga måsten i min träning idag och det ger verkligen resultat. Mötte mormor utanför gymmet (hajar ni att hon är över 80 år och promenerar v a r j e dag och är piggare än vad jag själv är?) som sa att det verkligen syns på min kropp nu. Så roligt att andra ser resultaten som jag själv känner. Jag tar inga före- och efterbilder, väger mig inte, räknar inte kalorier och mäter inte kroppen och det är endast för att jag inte vill kunna jämföra mig själv med mig själv. Jag tränar för att må bra. Viktnedgången får ta den tiden som den tar, men ändock roligt att höra att hårt slit ger resultat.

Nu ska jag straxt äta bananpannkakor till lunch innan det är dags för gårdsstädning. Inte så överdrivet sugen på att spendera min lediga lördag med att gräva på tomten men eftersom jag sitter i styrelsen så är det rätt svårt att smita undan..For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer