Vilken morgon!

Holy moly, vilken morgon!
Spenderade kvällen med Nicole på Mira Mars uteservering i flera timmar inlindade i filtar. Så mysigt! Och så jobbigt att gå upp idag!

Satt hela tågresan och undrade varför jag plågar mig själv med att gå upp så tidigt för att träna, men efter passet var den känslan borta. Däremot så under passet var den enda känslan att jag ville kräkas.

Vi körde 10 RFT;
5 Power cleans
4 Front squats
3 STOH
2 Lateral jump

Gänget bestämde en timecap på 25 minuter och jag tänkte bara "äej, fuck this, det kommer inte att gå." men vips! så var jag i mål på 12 minuter. Och först. Hur kunde det ens hända? Antar att min jävlar anamma inte försvinner när musklerna försvinner. Så skönt att känna ATT JAG KAN.

Nu ska jag bara försöka överleva den här dagen. Ska nog gå med all Nicoles energi i bagaget.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Björn ,
Tycker du gör helt rätt vill man inte ha något förhållande så ska man inte behöva det Själv så har jag aldrig haft något förhållande, men det kanske beror på att jag ser ut som jag gör. Men jag skulle inte säga nej den dagen då jag hittar en tjeje som verkligen vill ha mig
bullen29.blogg.se