Vilken söndag!
Har haft en alldeles perfekt söndag!

Trots att jag önskar att jag fick sovmorgon på helgen så tycker jag nog trots allt om att vakna tidig. Vaknar en nollsex noll noll utvilad och går upp då så hinner en så himla mycket samtidigt som det finns tid för att njuta.

Innan jag gick till gymmet imorse så skurade jag av balkongen (utom golvet) från pollen, åt en lång frukost i soffan och drack kaffe på balkongen. Efter gymmet styrde jag kosan mot stranden och fick sällskap av sk��nheten ovan. På vägen hem så handlade jag. Väl hemma så låg jag i solen på balkongen och läste (och solade så klart!). Efter det så moppade jag golvet på balkongen, såg en film samtidigt som jag målade naglarna och sedan så gjorde jag matlådor innan jag lagade middag. Och nu efter middagen så har jag tagit en lång söndagsdusch med hårinpackning och allt vad det innebär för att avsluta söndagsrengöringen med en ansiktsmask. Och klockan är bara 18! Har hela kvällen kvar trots alla bestyr som jag hunnit med. Sån härlig känsla.

Nu ska jag fortsätta denna fantasiska söndag med antingen ännu en film och Lohilo eller min bok och Lohilo på balkongen.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer