Vill aldrig ha en ätardag igen

Ätardagen som jag så länge har väntat på är här, och jag vill ingeting annat än att den ska vara över. Har mått illa sedan jag vaknade i princip och inte känt någonting annat än självhat. SMSade min tränare efter lunch och sa att jag INTE vill ha två ätardagar utan jag vill ha ett nytt kostschema asap. Längtar tills jag vaknar imorgon och nya kostschemat kickar igång. Trodde inte att jag skulle säga det. För att sumera dagen; Började tolvslaget med alkoholfria drinkar (har tidigare bara druckit Loka på krogen) och mina favorit muffins som mormor hade bakat. Redan mitt i natten så gjorde min mage uppror.
  • Hotellfrukosten var si så där. Pannkakor var en besvikelse precis som crossiant. Rostade mackor med riktigt smör och kaviar var däremot en succé. Vill inte ens berätta hur många jag åt. Ost och kex tycker jag uppenbarligen inte längre om.
  • Ostbågar var ingen höjdare heller.
Efter frukost och ostbågar så var jag tvungen att ta en tupplur. Blev alldeles dåsig, uppsvälld och fick magknip.
  • Mormors köttgryta (hade beställt den dagen till ära) smakade precis som den brukar, men kanelbullarna däremot! Oh my lordy lord!
Hos mormor så fick jag be mormor att dra ned dragkedjan på klänningen så att jag skulle kunna andas när jag åt för mellangärdet var så svullet att jag knappt fick plats i klänningen (häromdagen var den inte speciellt tight). Fick gå direkt hem för ännu en tupplur efter lunchen för att jag återigen blev alldeles dåsig. I och med min tupplur så fick jag ta emot eftermiddagens besök i pyjamas.
  • McDonalds blev middagen. En meny och en McFlurry till efterrätt. Varken besvikelse eller succé. Kommer antagligen inte vilja äta det igen på ett bra tag. Ingenting som egentligen makes my clit tingle, meeeeeen.. får man äta så får man.
Här skulle jag sedan avsluta kvällen med lösviktsgodis men då kom över och ville åka och handla på McDonalds, och då kunde jag så klart inte motstå en liten pommes med dipp. Godiset fick Alexander slänga när han gick hem så nu är ätardagen officiellt slut. Magen bubblar, värker och är svullen. Vi kan väl säga att jag slet den här ätardagen med hälsan och att jag aldrig vill ha en ätardag igen. Jag vill kanske unna mig en middag på restaurang någon gång men nu känner jag ingenting annat än tacksamhet och kärlek till mina matlådor.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer