We're broken people now
Äntligen helg! Den här veckan har varit så trött. Mer trött än vanligt.
Har en känsla av att det har att göra med att jag har slutat med mina p-piller. Har läst att många blir trötta när dom slutar med Cerazette. Förstår ni att jag har matat min kropp med Cerazette sen jag var 13 år? Sen jag fick hypotyreos så har jag funderat på att sluta men varit livrädd för min hemska mensvärk som jag hade i tonåren men så tog mina p-piller slut nu och jag glömde att hämta ut dom så tänkte att det är lika bra, en gång för alla, att sluta mata min kropp med någonting som den inte bör få. Förstår ni att jag inte vet vem jag är som person utan p-piller? Det behöver inte bli en stor förändring men det kan bli, och det är en så himla konstig känsla.

Nåväl, ska straxt svida om och gå och skaffa nya glajjer. Direkt därefter ska jag på släktkalas hos Nickan. Är inte välkommen på mitt eget släktkalas idag så känns trevligt att få gå en av mina favoriters släktkalas. Aldrig trodde jag att jag skulle bli utesluten ur min egen släkt. Att vara oense är en sak men att bli utesluten är en helt annan sak. Det är konstigt hur en person som var en av dom viktigaste personerna i ens liv vänder kappan efter vinden och gör så här, men å andra sidan så behöver jag inte den negativiteten i mitt liv så om det betyder att jag behöver ta ett steg tillbaka så är det så det behöver vara. Och jag ser framt emot att få fira en av dom vackraste personerna i mitt liv istället, en person som ger så mycktet värme, kärlek och energi med sin närvaro.

Nu måste jag sätta fart så jag inte missar min tid hos optikern.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar