When life knocks you down
Oh my mighty lord, började semestern med att bli superdålig. Jag har hyperreaktiva slemhinnor. Kort och gott så betyder det att jag är allergisk mot allt men reagerar inte på allting hela tiden. Det finns några saker som vi däremot vet att jag är allergisk mot som ciggrök, nyklippt gräs (det värsta av dom alla! Hör jag någon klippa grästet så är det bara att fly och låsa in mig), pollen och damm. Är allergisk mot tomat också, men den allergin har kommit och gått genom åren. Nu kan jag äta tomaterna från min planta utan reaktion så verkar vara lugnt igen.

Jag får ju ingen vanlig allergisk reaktion som rinnande ögon och näsa utan jag blir helt knockad. Har sett att läkare skriver att symptomen vid hyperraktiva slemhinnor kan liknas med influensa. Får i stort sett samma symptom men utan att vara sjuk. Kallsvettas som vid hög feber men utan att ha feber. Det enda som hjälper är att sova. Har en nässpray som hjälper snuvan, men annars så hjälper inga mediciner.

Så i lördags låg jag på stranden kort, men fick sen åka hem och lägga mig i fosterställning i soffan. I söndags var det något så där. Lite bättre men ändå allergisk. Allergin kom och gick under dagen, men åkte ändock till stranden tills det blev storm och jag fick packa ihop och åka hem.

Igår var jag bättre så startade dagen med 30 minuter cardio och 30 minuter ZONE. Ett crossfit-inspirerat pass på gymmet. Väldigt intenstivt, väldigt jobbigt men väldigt roligt! Gillar ju att känna mig lite självmordsbenägen. Direkt efter gymmet så åkte jag till stranden istället för att duscha. Badade mig ren i sjön. Blev direkt påmind varför jag hatar att bada, haha. Låg på stranden tills middagsdags. Somnade som en liten bebis klockan sex på soffan så halv åtta släckte jag lampan.

Såg framför mig hur jag skulle göra roliga saker hela dagarna på semester, men jag är så jävla nöjd med att gå upp tidigt, träna, sola och somna tidigt. Det är precis vad jag behöver. Dyker något roligt upp så är inte jag den som spottar i glaset, men just nu njuter jag av att ta vara på lugnet.

Klockan är bara sju men ska snart packa ihop mig själv och åka till stranden igen, men idag får jag nog sällskap av Hermella och Noel.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer