When life knocks you down
Förlåt för dåligt uppdatering men har haft en dålig vecka. Har varit trött hela veckan och känt mig psykist utmattad. Träffade Therése i onsdags och det var så himla mysigt men insåg återigen att jag har en alldeles för rastlös själ för att bo i Sverige. Igår så åkte jag hem till Jorinda och barnen och kramades hela eftermiddagen. Resten av helgen har jag spenderat med att äta choklad och plöja Big Little Liars och The Handmaid's Tale och nu är jag inne på Six.

Jag har alltid gillat sociala medier men har insett att sociala medier gör mig mer ledsen än glad. Har slutat följa så många människor den senaste tiden för att deras uppdateringar gör mig ledsen. Känns tråkigt att avfölja människor som jag faktiskt tycker om men vars statusuppdateringar gör mig ledsen, men samtidigt, varför ska jag titta på saker som gör mig ledsen "bara för att"?

Äej, ville mest kika in och säga att jag lever men att jag är lite ur fas för att livet känns lite tufft just nu och därför inte är inne här så mycket. Tänkte ge det en vecka till att rida ur stormen. Träna, äta bra och så har jag en middagsdejt med Matilda inplanerad. Behöver uppleva livet lite mer än att bara låta livet passera.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer