When life knocks you down


Startade helgen med bravur med en middag på Mira Mar med min avdelning. Vi satt där och snicksnackade hela kvällen. Känns konstigt, men självklart också väldigt spännande, att jag endast ska arbeta 2,5 arbetsdag till med det gänget.


Igår så hade jag storslagna planer. Skulle åka till stranden och arbeta på bränna. Startade morgonen med kaffe på balkongen.

Gick först till gymmet och sen kände jag att allergin började arbeta sig framåt så bestämde mig för att hänga på balkongen och se hur det utvecklade sig.
Men vid lunch fick jag ge upp. La mig och sov en timma, åkte och handlade och sen var jag däckad resten av kvällen. Somnade vid 21 redan.

Dessvärre är min allergi väldigt förädisk och när det väl kommer så slår den till med full kraft och det enda som hjälper är att sova.

Men idag så mår jag bättre! Kliar i näsan men det gör det alltid dag två. Har varit och tränat och nu ska jag packa ihop för att bege mig till stranden. Äntligen är värmen här också!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer