Whether I'm wearing lots of makeup or no makeup, I'm always the same person inside


Oh, lord, ibland så överskattar jag mig själv.
Efter jobbet och middag (eller middag och middag, åt tomtegröt, men så himla gott) så fick jag feeling och gick ned till gymmet. Blev sugen på att köra lite flås och styrka. Som jag nämnde innan så är jag helt insnöad på cardio just nu, och inte så mycket muskler. Mest för att det känns tråkigt att bygga muskler och sen kanske inte kunna underhålla musklerna när jag reser. Springa däremot, det går ju att göra överallt.

Började med cardio (förvånande va?).
5 minuter, lutning 6, hastighet 6,5
5 minuter, lutning 9, hastighet 6,5
5 minuter, lutning 15, hastighet 5,6
20 minuter intervaller, 90 sec on, 30 sec off, lutning 0, hastighet 10,5

Långa intervaller har aldrig varit min grej men börjar mer och mer gilla det så försöker att sakta öka aktiva intervallerna. Målet är att jag ska komma till den punkten då jag tycker att det är roligt att springa en längre sträcka. 5 kilometer är startmålet, men sen jag hittade Joannas blogg så vill jag bli lika frälst som henne. Drömmer om att snöra på mig skorna och springa två mil innan frukost. Tänk att bara snöra på sig skorna och springa dit benen bär sig.

Nåväl, efter min lilla löptur så bestämde jag mig för att köra en amrap (as many rounds as possible). Min favoritform av träning. Jag tänkte att jag skulle köra 20 minuter, men efter 7 minuter trodde jag att jag skulle kräkas på golvet framför gänget killar som stod bredvid mig så jag nöjde mig med 7 minuter. 7 intensiva minuter. Jag hade kunnat minska vikterna och kört längre men jag hittade inte lättare vikter så det fick bli 7 hardcore minuter.

10 Single arm kettle bell clean and press (5 på varje arm)
10 slamball
10 squat jumps

Nu sitter jag här med riskakor och kolsyrat vatten och njuter av känslan efter att ha tagit ut mig så där. Det var så länge sen. Saknar verkligen crossfiten. Kanske kan leta upp lite boxar på vägen och gästträna.


Livet känns så himla fint just nu. Stressigt, men fint. Relationer växer och frodas. Och jag riktigt njuter av varje dag som går.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer